Arki kotona

Meillä arki on ihan samanlaista kuin muuallakin. Pestään pyykit, tiskataan astiat, käydään kaupassa, ihmetellään elämää, kasvatetaan pientä ihmistaimea, haaveillaan omakotitalosta, matkustetaan jos aika ja raha osuvat yhteen, syödään TODELLA hyvin, tuskaillaan painon kanssa, laihdutetaan, lihotaan, katsotaan leffoja, riidellaan, rakastetaan syvääkin syvemmin, pussataan, löhötään sohvalla ja siivotaan taas kerran.




Arkikotoilun pohjana on Instagramtili (löydät @arkikotoilua) joka lähti liikenteeseen äitiyslomalaisen tylsistä päivistä ennen vauvaa. Nyt päivät ovat vähän vähemmän tylsiä, mutta äitiyslomalainen kaipaa silti älyllistä tekemistä ja sormet kirjoittamista. Kun aikaa älylliseen on miten sattuu ja kiinnostuskin esittää älyllistä olentoa riippuu täysin nukutuista tunneista ja suklaan ja kahvin määrästä, on blogi täydellinen väline pitää ajatustoiminta kunnossa.

En lupaa täällä olevan mitään ihmeellistä. Lupaan täällä olevan rehellistä ja kaunistelematonta sekä huumorilla höystettyä raakaa arkea. Ihan siksi, että ihmiset on uteliaita ja rakastavat tirkistellä muiden elämään (senkin pikkupervot <3). Raaka arki taasen tarkoittaa harkittuja ja vähemmän harkittuja kännykkäräpsäisyjä siitä mikä milloinkin kiinnostaa. Instan puolella tämä on tähän asti tarkoittanut sisustuskuvia, tuokiokuvia arjesta, taidekuvia mitä nyt milloinkin. Kaikki kuitenkin aikalailla oman kodin sisältä ja siellä eletystä arjesta. Kuvauspiiri tulee laajenemaan vaunulenkkien myötä pikkuhiljaa, kun keksin itseäni kiinnostavia kuvausjuttuja.


Blogin puolella raaka arki tarkoittaa kuvien aukikirjoittamista: sisustusjuttuja, ruokaa, vauva-arkea (en tiedä mitään vauvojen merkkimuodista, en tule puhumaan siitä mitään), tunnelmapaloja, syvällistä pohdintaa itseäni kiinnostavista aiheista (huh) ja vähemmän syvällistä pohdintaa samoista ja muista aiheista. Eli ihan nyt mitä milloinkin.

Tämä kaikki on puhdasta harratustoimintaa ja kaikki tulee suoraan sydämestä.

Niin ja lopuksi.

Olen sellainen ihan tavallinen 30 vuotias tuore äiti. Esikoisemme syntyi maaliskuussa kauan odotettuna ja kovasti rakastettuna. Minulla on kaksi ammattia. Toinen korkeakoulusta saatu ja toinen sen perään ammattikoulusta. Takana on työttömyyttä, pätkätöitä, yrittäjyyttä ja nyt äitiyslomaa, jonka aikana pitäisi keksiä mitä oikeasti haluan tehdä isona. Miehen kanssa meillä on haaveena ja toteutuksen alla rakennuttaa omakotitalo.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kun työaika muutti muotoaan

Jännä huomata, miten käsite työajasta muuttuu yrittäjyyden myötä. Vähän niin kuin käsite omasta ajasta vauvan synnyttyä. Kumpaakaan ei nimit...

Luetuimmat